Tack för att du har beställt SmartaPresentkort godkänt för rut- och rotavdrag, via Fortnox.

För att slutföra beställningen behöver du klicka på knappen nedanför för att godkänna att vi hämtar data från Fortnox för att starta vår aktiveringsprocess.

Presentkort mall
Presentkort inlösen

SmartaPresentkort medför att ni kommer igång med er presentkortsförsäljning direkt utan administration och utan påverkan på ert normala leverans- och ekonomiflöde.

När en kund löser in ett presentkort gör de det via vår “plugin”på er hemsida och vi hanterar betalningen så att allt blir godkänt av Skatteverket. Betalningen kommer in i er normala ekonomiprocess i Fortnox och kopplas ihop med korrekt faktura via OCR-numret.

Vi hanterar allt – försäljningen, anpassningen av presentkortet till ert varumärke och även inlösen. Dessutom med unikt godkännande för rut- och rotavdrag av Skatteverket. Presentkortslösningen läggs upp på er hemsida genom smarta plugins.

Ni marknadsför era presentkort mot era befintliga kunder och besökare samt via era ordinarie marknadsföringskanaler eller andra kanaler, läs gärna våra tips.

Era intäkter kommer från flera håll:

 1. Vid inlösen av presentkortet.
  Vi säkerställer äkthet och giltighet, tar emot och skickar betalningen som matchar kundens faktura.
 2. Presentkort som inte löses in.
  En andel av presentkorten löses aldrig in, helt eller till del, kan var så mycket som upp mot 20%. Av de oinlösta presentkorten mottar ni 50% av beloppet med 100% marginal.
 3. Merförsäljning till mottagare
  Många presentkortsmottagare köper tjänster utöver presentkorets värde.
 4. Konvertering till återkommande kunder
  Beroende på bransch kan det vara mellan 10-50% som blir återkommande kunder.

Information om Fortnox:

Fortnox erbjuder en molnbaserad plattform så att småföretagare och redovisningsbyråer kan hantera sin ekonomi och administration effektivt. Plattformen är marknadsledande i Sverige. Det ger också kunder tillgång till finansiella tjänster och företagsförsäkringar. Fortnox grundades 2001 och har sitt huvudkontor i Växjö. För ytterligare information se www.fortnox.se.


<