Smarta Presentkort™

Smarta Presentkort™ är en tjänst som är framtagen utifrån ett tydligt behov och tillsammans med företag i branschen. Göran Gustafsson, som är produktägare för tjänsten, tyckte att “förbudet” mot att erbjuda presentkort med rut-och rotavdrag borde kunna lösas. Rut och rot är ju uppskattat av väldigt många hushåll och det är klart att lokala tjänster ska kunna säljas i form av presentkort. Efter mycket analys och funderande togs ett upplägg fram som även har godkänts av Skatteverket.

Med det som utgångspunkt blev tjänsten så smidig att den av bara farten även fungerar utmärkt för alla branscher. Och dessutom så löser tjänsten de problem som normalt finns med risk för bedrägerier och omständlig ekonomi- och bokföringshantering.

Vi på About Time brinner för att utveckla smarta it-tjänster och har gjort så i över 15 år. Vår passion är att utveckla nydanande webb- och it-tjänster med ett genuint intresse i de branscher vi verkar. About Time består av flera mindre företag och Smarta Presentkort™ utvecklas och drivs av About Time Engines AB men läggs snart över i det nystartade bolaget About Time Tools AB.

Kontakta SmartaPresentkort:
Mejl: admin@smartapresentkort.se
Tel: 08-400 155 50

Presskontakter är välkomna att kontakta About Times Vd Göran Gustafsson på info@abouttime.se eller 070-264 44 00.

Andra tjänster som vi utvecklat:

Bokahem

Bokahem.se är en bokningstjänst för kunder som på ett smidigt sätt vill boka hemstädning, fönsterputsning och andra rut-tjänster. Tekniken bakom är mycket avancerad och letar fram tidsluckor baserat på restider, tillgänglighet med mera så både kund och företag får en matchning som passar båda. Det skapas också automatiskt ärende, arbetsorder och kund. Vi har också ett samarbete med AJ Produkter där vi erbjuder tjänster till kontoret som t.ex kontorsstädning.

Bokningsassistent

Bokningsassistenten använder bokningsmotorn som utvecklats i Bokahem och kan användas till företagens egen säljavdelning och kundtjänst. Det gör att bokningsflödet automatiseras och schemaläggningen optimeras med hjälp av avancerade algoritmer som företaget själv kan korrigera och anpassa till sin verksamhet.

TimeWave

TimeWave affärssystem är Sveriges ledande systemleverantör till företag inom städ och professionell hemservice och integrerar alla steg i affärsprorocessen från bokning och schemaläggning till tidrapportering, fakturering och löneunderlag. TimeWave har idag ca 350 kunder som via TimeWave omsätter ca 3 miljarder kronor varje år. Ny huvudägare sedan 2019 är Tempeludden AB.

Grannar.se

Grannar.se lanserades år 2004 och var Sveriges största sajt för köp och sälj av hemnära tjänster. En tidig variant av gig-ekonomin och flerfaldigt belönad som en av de bästa sajterna av Internetworld. Motivering år 2007:  ”Anslagstavlan hos din lokala Ica-handlare i sin digitala inkarnation. Grannar.se utnyttjar webbens kraft att föra människor samman i den verkliga världen. Bra idé, bra genomfört!” År 2014 såldes Grannar.se till Stadsporten Citygate AB. Tjänsten är sedan 2021 vilande.

HemQ.se

HemQ.se var en förmedlingstjänst som erbjöd kvalitetssäkrade tjänsteleverantörer och var specialanpassat för arbetsgivare som vill erbjuda sina anställda hemservice som löneförmån. Vilande sedan år 2013.

Kundanpassade projekt

I vissa fall när kunden har en förfrågan som passar oss som handsken utvecklar vi även avancerade kundanpassade affärssystem. T.ex utvecklade vi Veteranpoolens första affärssystem (de gick sedan över till TimeWave) och en webbportal till Friskvårdschecken (i samarbete med Bäckmans Verkstäder AB). Vi har även på konsultbasis varit, och är, behjälpliga vid upphandlingar och förstudier.