Presentkort städning gäller alla våra anslutna städföretag som utför hemstädning, fönsterputsning och flyttstädning. Godkänt av Skatteverket för rutavdrag och rotavdrag. Och gäller även alla våra andra anslutna tjänsteföretag som till exempel utför it-hjälp, fixartjänster, trädgårdshjälp och hantverkstjänster.

  • Köp vårt egna SmartaPresentkort som gäller alla anslutna tjänsteföretag i hela Sverige här.
  • Köp ett presentkort som gäller för ett specifikt tjänsteföretag genom att klicka på företaget.
  • Har du redan ett presentkort och vill beställa tjänster kontaktar du valfritt företag i listan.
  • Vill du lösa in ett presentkort, efter att du köpt tjänster, klickar du på det företag som det gäller och anger din värdekod och fakturanummer.

Presentkort städning gäller dessa städföretag:

Buskhaga Hemservice erbjuder hemservice av högsta kvalitet och finns i Örebro, Karlstad, Västerås, Trollhättan, Uddevalla, Skövde, Norrköping, Jönköping, Halmstad med flera orter. Presentkortet kan användas till t.ex. veckostädning, storstädning, fönsterputs, hemstädning, eller flyttstädning.

Civil Care är ett auktoriserat hemtjänst företag med rötterna i Umeå med bred erfarenhet inom vård och omsorg. Civil Care ger dig individanpassad omsorg. Presentkortet kan användas t.ex. till städning, fönsterputs, lättare trädgårdsarbete, följe till vård och nöjen, eller inköp av livsmedel.

Domestico presentkort

Domestico är ett städbolag i Stockholm som erbjuder miljövänlig städning helt utan kemikalier – men till samma skinande resultat som du är van vid! Presentkortet kan användas t.ex. till hemstädning, fönsterputs, visningstäd eller flyttstäd.

HomeMaid presentkort städning

HomeMaid är ett av Sverige största hemservice-företag och erbjuder bland annat hemstädning, flyttstädning, och fönsterputs. Deras mål är högsta kundnöjdhet och att vara branschens bästa arbetsgivare med kollektivavtal.

Kleni är experter inom lokalvård & fastighetsrelaterade servicetjänster, som vänder sig till företag, fastighetsägare/-förvaltare & offentlig sektor i hela Stockholmsområdet.

Rena tjänster erbjuder allt inom städning och golvvård till nordvästra Skåne både till företag och privatpersoner. Med fokus på bra service för att underlätta vardagen för företag samt privatpersoner. Presentkortet kan t.ex. användas till hemstädning, flyttstädning eller golvvård.

Svenska hem och städ levererar varje dag rena hem, kontor/fastigheter och allmänna ytor runt om i Sverige, och erbjuder alltid utbildad och erfaren personal för att underlätta din vardag.

Städhjältarna är en samling av 3 städbolag som jobbar på att vara de bästa leverantörerna av städtjänster i Stor-Stockholm, Göteborg, Uppsala, Borås och Sjuhäradsområdet. De erbjuder proffsig personal med lång erfarenhet.

TidyApp är en appbaserad förmedlingsplattform som erbjuder trygg och högkvalitativ städhjälp. Med fokus på hög kvalitet och kundservice kan du enkelt få lite vardagslyx med ett skinande rent hem.

Veterankraft presentkort

Veterankraft finns representerade i ett 40-tal orter, från Luleå i norr till Trelleborg i söder. Med fokus på trygghet, kvalitet och personlighet förenklar de vardagen för tusentals hushåll och företag. Veterankrafts presentkort kan t.ex. användas till städning, hjälp i trädgården, eller hantverkstjänster.


Presentkortet gäller även följande tjänsteföretag:

Fruktpatrullen fokuserar på kvalitet och kundservice, de levererar fruktkorgar till dig som privatperson eller ditt företag, i Stockholm, Göteborg, Uppsala, Malmö och Helsingborg. Presentkortet ger en färsk fruktkorg till din dörr.

Hemfixarna är ledande på it-hjälp och fixartjänster och finns i hela landet. Genom ett nätverk av certifierade och kontrollerade tekniker, hantverkare och möbelmontörer matchas kundens behov med lämplig Fixare i närområdet. Ett presentkort gäller för t.ex. hantverkshjälp, möbelmontering och it- och teknikhjälp.

Hemstöd är en förmedlingstjänst där man som äldre eller anhörig till en äldre som behöver stöd, kan hitta och anlita en pigg senior som hjälp i vardagen. Med fokus på att utrota ensamheten och ge stöd i vardagen för att öka livskvaliteten.

TechBuddy grundades 2016 i Sverige och är idag ett av Europas ledande företag för teknisk support. Tack vare deras community med tekniker kan de erbjuda kunder i hela Sverige support på dator, internet, TV och mycket mer.