Grattis till Sveriges smartaste presentkort för tjänster med rutavdrag.

Vill du utnyttja ditt presentkort och lösa in det gör du så här:

  1. Kontakta det företag som du vill köpa tjänster ifrån till exempel hemstädning, trädgårdshjälp, fixartjänster eller it-tjänster. Se aktuella företag nedan.
  2. Efter att du fått din faktura, klickar du på det företag som det gäller och löser in ditt presentkort genom att ange din värdekod och fakturanummer. Pengarna skickas automatiskt till din faktura.

Presentkorten är giltiga för rutavdrag och rotavdrag och ger då dubbelt värde!

Har du några frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Här kan du köpa ett presentkort som gäller alla nedan företag »

Presentkort för tjänster gäller dessa företag:

BA Prime Care sätter sitt fokus på flexibilitet, tilläggstjänster, kvalitet och goda kundkontakter. Förutom städning erbjuder teamet även fönsterputsning, gräsklippning, husdjurstillsyn och andra tjänster som du kan tänkas önska dig. De erbjuder hemstädning till företag och privata hushåll i hela Stor-Stockholm och angränsande län.

Bettys städ erbjuder städning i alla dess former. Varje månad utför de fler än 6000 kvalitetssäkrade städuppdrag i Göteborg, Skåne, Stockholmsregionen och Uppsala. Alberts presentkort gäller alla deras tjänster som till exempel hemstädning eller fönsterputsning.

Buskhaga Hemservice erbjuder hemservice av högsta kvalitet och finns i Örebro, Karlstad, Västerås, Trollhättan, Uddevalla, Skövde, Norrköping, Jönköping, Halmstad med flera orter. Presentkortet kan användas till t.ex. veckostädning, storstädning, fönsterputs, hemstädning, eller flyttstädning.

Civil Care är ett auktoriserat hemtjänst företag med rötterna i Umeå med bred erfarenhet inom vård och omsorg. Civil Care ger dig individanpassad omsorg. Presentkortet kan användas t.ex. till städning, fönsterputs, lättare trädgårdsarbete, följe till vård och nöjen, eller inköp av livsmedel.

Cleaning support presentkort

Cleaning Support är en städfirma i Växjö och Alvesta som jobbar med all form av städning hos företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Inget jobb är för stort för oss och inte heller är något för litet. Vi har kollektivavtal. Vårt presentkort gäller till exempel storstädning, fönsterputs eller golvvård.

Domestico är ett städbolag i Stockholm som erbjuder miljövänlig städning helt utan kemikalier – men till samma skinande resultat som du är van vid! Presentkortet kan användas t.ex. till hemstädning, fönsterputs, visningstäd eller flyttstäd.

Gloriosa Trädgård är ett team av passionerade trädgårdsmästare som är dedikerade till att skapa och underhålla vackra uteplatser till sina kunder. De befinner sig i Malmö och anpassar sina tjänster till det du behöver, om det är en gräsklippning eller möjligtvis en återkommande häckklippning.

Haynes har sitt fokus på trygghet, kvalitet, flexibilitet och service. För dig som bor i Göteborg och närliggande orter utför Haynes hemstäd, flyttstäd, lokalstäd, kontorsstäd och fönsterputs till bra priser. Det sker utan bindnings- eller uppsägningstider.

Helrent Presentkort

Helrent AB är ett företag baserat i Sollefteå som fokuserar på kundens behov och önskemål. De erbjuder hushållsnära tjänster med fokus på städ och är verksamma inom Sollefteå kommun, men primärt till kunder i Helgum, Långsele och Sollefteå med omnejd. Deras mål är att kunden alltid ska vara 100% nöjd.

Hemfixarna är ledande på it-hjälp och fixartjänster och finns i hela landet. Genom ett nätverk av certifierade och kontrollerade tekniker, hantverkare och möbelmontörer matchas kundens behov med lämplig Fixare i närområdet. Ett presentkort gäller för t.ex. hantverkshjälp, möbelmontering och it- och teknikhjälp.

HomeMaid presentkort städning

HomeMaid är ett av Sverige största hemservice-företag och erbjuder bland annat hemstädning, flyttstädning, och fönsterputs. Deras mål är högsta kundnöjdhet och att vara branschens bästa arbetsgivare med kollektivavtal.

PAM´s Städservice AB är ett värmländskt företag grundat år 2010 som erbjuder städtjänster på Hammarö och i Karlstadområdet. Vi fokuserar på nöjda kunder. Presentkortet kan användas till exempel till Hemstädning, Storstädning, Fönsterputs eller Flyttstädning.

Piga nu presentkort

Piga.nu är en städfirma som grundades år 2006 av Heli Hyyppä. Idag har familjeföretaget 80 stycken medarbetare som levererar vardagslyx till hundratals kunder i Västra Götaland, Halland och Nordvästra Skåne. Presentkortet kan användas till hemstädning, fönsterputsning, flyttstädning, visningstäd eller någon av våra andra tjänster.

Pressateljén har idag sin moderna kemtvätt på Artillerigatan i Östersund, samma kvarter där allt startade. De strävar efter att bidra till ett socialt hållbart samhälle, och erbjuder städning, kemtvätt samt fönsterputs.

Rena tjänster erbjuder allt inom städning och golvvård till nordvästra Skåne både till företag och privatpersoner. Med fokus på bra service för att underlätta vardagen för företag samt privatpersoner. Presentkortet kan t.ex. användas till hemstädning, flyttstädning eller golvvård.

Rent 08 de erbjuder professionell städning med tydliga rutiner och personal med bra arbetsvillkor. De finns i Stockholmsregionen och tar hand om hela ditt hushåll – hemstädning, företagsstäd samt övriga tjänster såsom trädgårdsarbete och servering.

RoboService täcker södra Sverige och erbjuder sin professionella hjälp kring robotgräsklippare och andra trädgårdsmaskiner. De lever för nöjda kunder och lägger därför stor vikt på sin goda service.

Svenska hem och städ levererar varje dag rena hem, kontor/fastigheter och allmänna ytor runt om i Sverige, och erbjuder alltid utbildad och erfaren personal för att underlätta din vardag.

YGS är ett professionellt och personligt städföretag som ligger i Mullsjö, Habo, Tidaholm och Falkköping. Det är viktigt för dem att ta väl hand om sina medarbetare och kunder. YGS erbjuder dig bland annat hemstäd, flyttstäd och företagsstäd.