Grattis till Sveriges smartaste presentkort!

Vill du utnyttja ditt presentkort och lösa in det gör du så här:

  1. Kontakta det företag som du vill köpa tjänster ifrån till exempel hemstädning, trädgårdshjälp, fixartjänster eller it-tjänster. Se aktuella företag nedan.
  2. Efter att du fått din faktura, klickar du på det företag som det gäller och löser in ditt presentkort genom att ange din värdekod och fakturanummer. Pengarna skickas automatiskt till din faktura.

Presentkorten är giltiga för rutavdrag och rotavdrag och ger då dubbelt värde!

Har du några frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Här kan du köpa ett presentkort som gäller alla nedan företag »

Presentkort för tjänster gäller dessa företag:

Buskhaga Hemservice erbjuder hemservice av högsta kvalitet och finns i Örebro, Karlstad, Västerås, Trollhättan, Uddevalla, Skövde, Norrköping, Jönköping, Halmstad med flera orter. Presentkortet kan användas till t.ex. veckostädning, storstädning, fönsterputs, hemstädning, eller flyttstädning.

Civil Care är ett auktoriserat hemtjänst företag med rötterna i Umeå med bred erfarenhet inom vård och omsorg. Civil Care ger dig individanpassad omsorg. Presentkortet kan användas t.ex. till städning, fönsterputs, lättare trädgårdsarbete, följe till vård och nöjen, eller inköp av livsmedel.

Cleaning support presentkort

Cleaning Support är en städfirma i Växjö och Alvesta som jobbar med all form av städning hos företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Inget jobb är för stort för oss och inte heller är något för litet. Vi har kollektivavtal. Vårt presentkort gäller till exempel storstädning, fönsterputs eller golvvård.

Domestico presentkort

Domestico är ett städbolag i Stockholm som erbjuder miljövänlig städning helt utan kemikalier – men till samma skinande resultat som du är van vid! Presentkortet kan användas t.ex. till hemstädning, fönsterputs, visningstäd eller flyttstäd.

Fruktpatrullen fokuserar på kvalitet och kundservice, de levererar fruktkorgar till dig som privatperson eller ditt företag, i Stockholm, Göteborg, Uppsala, Malmö och Helsingborg. Presentkortet ger en färsk fruktkorg till din dörr.

Helrent Presentkort

Helrent AB är ett företag baserat i Sollefteå som fokuserar på kundens behov och önskemål. De erbjuder hushållsnära tjänster med fokus på städ och är verksamma inom Sollefteå kommun, men primärt till kunder i Helgum, Långsele och Sollefteå med omnejd. Deras mål är att kunden alltid ska vara 100% nöjd.

Hemfixarna är ledande på it-hjälp och fixartjänster och finns i hela landet. Genom ett nätverk av certifierade och kontrollerade tekniker, hantverkare och möbelmontörer matchas kundens behov med lämplig Fixare i närområdet. Ett presentkort gäller för t.ex. hantverkshjälp, möbelmontering och it- och teknikhjälp.

Hemstöd är en förmedlingstjänst där man som äldre eller anhörig till en äldre som behöver stöd, kan hitta och anlita en pigg senior som hjälp i vardagen. Med fokus på att utrota ensamheten och ge stöd i vardagen för att öka livskvaliteten.

HomeMaid presentkort städning

HomeMaid är ett av Sverige största hemservice-företag och erbjuder bland annat hemstädning, flyttstädning, och fönsterputs. Deras mål är högsta kundnöjdhet och att vara branschens bästa arbetsgivare med kollektivavtal.

Kleni är experter inom lokalvård & fastighetsrelaterade servicetjänster, som vänder sig till företag, fastighetsägare/-förvaltare & offentlig sektor i hela Stockholmsområdet.

PAM´s Städservice AB är ett värmländskt företag grundat år 2010 som erbjuder städtjänster på Hammarö och i Karlstadområdet. Vi fokuserar på nöjda kunder. Presentkortet kan användas till exempel till Hemstädning, Storstädning, Fönsterputs eller Flyttstädning.

Piga nu presentkort

Piga.nu är en städfirma som grundades år 2006 av Heli Hyyppä. Idag har familjeföretaget 80 stycken medarbetare som levererar vardagslyx till hundratals kunder i Västra Götaland, Halland och Nordvästra Skåne. Presentkortet kan användas till hemstädning, fönsterputsning, flyttstädning, visningstäd eller någon av våra andra tjänster.

Rena tjänster erbjuder allt inom städning och golvvård till nordvästra Skåne både till företag och privatpersoner. Med fokus på bra service för att underlätta vardagen för företag samt privatpersoner. Presentkortet kan t.ex. användas till hemstädning, flyttstädning eller golvvård.

Svenska hem och städ levererar varje dag rena hem, kontor/fastigheter och allmänna ytor runt om i Sverige, och erbjuder alltid utbildad och erfaren personal för att underlätta din vardag.

Städhjältarna är en samling av 3 städbolag som jobbar på att vara de bästa leverantörerna av städtjänster i Stor-Stockholm, Göteborg, Uppsala, Borås och Sjuhäradsområdet. De erbjuder proffsig personal med lång erfarenhet.

TechBuddy grundades 2016 i Sverige och är idag ett av Europas ledande företag för teknisk support. Tack vare deras community med tekniker kan de erbjuda kunder i hela Sverige support på dator, internet, TV och mycket mer. 

TidyApp är en appbaserad förmedlingsplattform som erbjuder trygg och högkvalitativ städhjälp. Med fokus på hög kvalitet och kundservice kan du enkelt få lite vardagslyx med ett skinande rent hem.

Alberts städservice presentkort

Alberts Städservice erbjuder städning i alla dess former. Varje månad utför de fler än 6000 kvalitetssäkrade städuppdrag i Västsverige, Skåne och Stockholmsregionen. Alberts presentkort gäller alla deras tjänster som till exempel hemstädning eller fönsterputsning.