Sedan vi lanserade SmartaPresentkort i slutet av 2021 har intresset varit stort. Nedan ser ni några exempel på hur våra kunder integrerat vår presentkortslösning. Klicka gärna på länkarna för att ta del av resultatet. Vill ni själva börja sälja presentkort så kan vi ha allt klart inom någon dag.

TechBuddy grundades 2016 i Sverige och är idag ett av Europas ledande företag för teknisk support.

HomeMaid presentkort städning

HomeMaid är ett av Sverige största hemservice-företag och erbjuder bland annat hemstädning, flyttstädning, och fönsterputs. Deras mål är högsta kundnöjdhet och att vara branschens bästa arbetsgivare med 0kollektivavtal.

Civil Care är ett auktoriserat hemtjänst företag med rötterna i Umeå med bred erfarenhet inom vård och omsorg. Civil Care ger dig individanpassad omsorg.

Hemfixarna är ledande på it-hjälp och fixartjänster och finns i hela landet. Ett nätverk av certifierade och kontrollerade tekniker matchas kundens behov.

Veterankraft presentkort

Veterankraft finns representerade i ett 40-tal orter, från Luleå i norr till Trelleborg i söder och förenklar vardagen för tusentals hushåll och företag.

Hemstöd är en förmedlingstjänst där man som äldre eller anhörig till en äldre som behöver stöd, kan hitta och anlita en pigg senior som hjälp i vardagen.

TidyApp är en appbaserad förmedlingsplattform som erbjuder trygg och högkvalitativ städhjälp.

Buskhaga Hemservice erbjuder hemservice av högsta kvalitet och finns i Örebro, Karlstad, Västerås, Trollhättan, Uddevalla, Skövde, Norrköping, Jönköping, Halmstad med flera orter.

Svenska hem och städ levererar varje dag rena hem, kontor/fastigheter och allmänna ytor runt om i Sverige.